Bekijk onze
producten

Showroom elke dag open:

dinsdag 24 december 2019 (Kerstavond 10u-15u) , donderdag 26 december 2019 (Tweede Kerstdag 10u-17u) & dinsdag 31 december 2019 (Oudejaarsavond 10u-15u)

Bezoek onze showroom

Wij zijn elke dag open van 10u tot 17u
en op zondag van 10u tot 15u

Routebeschrijving

Showroom elke dag open:

dinsdag 24 december 2019 (Kerstavond 10u-15u) , donderdag 26 december 2019 (Tweede Kerstdag 10u-17u) & dinsdag 31 december 2019 (Oudejaarsavond 10u-15u)

Scava Showroom

Met onze webshop werken wij uiteraard voornamelijk digitaal en online. Wij begrijpen ook dat veel van onze klanten graag nog een fysieke winkel binnenstappen waar ze onze producten kunnen bekijken en de kwaliteit kunnen voelen.

Hiervoor kan je terecht in onze showroom: een indoor showroom van 1.500 m² en een outdoor showtuin van 5.000 m² waar een groot gedeelte van ons uitgebreide assortiment staat opgesteld.

Voor de fitness & wellness fanaten hebben we bovendien ook nog een fitness & wellnesspopup showroom van 500 m², met daarin een groot aantal cardio- en krachttoestellen en wellnessproducten.

500 m² fitnesspopup showroom

Van een hometrainer tot een complete home gym. Alles om aan het lichaam van je dromen te werken.

Fitness & Wellness showroom details

1.500 m² indoor showroom

Sport en spel voor de fantasie van de allerkleinsten (en stiekem ook voor ouders).

Indoor showroom details

5.000 m² outdoor showtuin

Alles voor in de (moes)tuin. Een mooi speeltoestel of een voetbaldoel, maar ook tuin- en terrasinrichting.

Outdoor showtuin details

500 m² fitness & wellnesspopup showroom

Onze Scava fitness showroom is dé place to be voor al wie de sportieve kriebels voelt.

Zowel de gemotiveerde beginner als de doorwinterde sportfreak komt hier aan z'n trekken. Ons cardio-assortiment biedt een ruime keuze aan hometrainers, crosstrainers, loopbanden, ... van verschillende topmerken. Ook voor krachttraining hebben we alles in huis van een enkele dumbell tot een complete home gym.

Onze verkopers en personal trainers staan je graag bij met advies voor het juiste toestel en de juiste training op jouw maat.

Interesse? Kom eens langs!

Onze fitnesspopup showroom is enkel open op zaterdag, zondag & feestdagen.

1.500 m² indoor showroom

Klaar voor de start? Go!

In onze indoor showroom kun je zelf ervaren wat het is om met een (elektrische) gocart rond te scheuren. Bij Scava begrijpen we dat je graag eerst een product eens bekijkt en uittest voor je iets aankoopt. In plaats van simpelweg online te bestellen.

Onze toonzaal is dan ook een speelgoedparadijs waar jong en oud z'n ogen kan uitkijken. Een poppenhuis of een Ponycycle voor de allerkleinste? Een voetbaltafel voor broer of zus? Of een stoere airhockeytafel voor het grootste kind (lees: papa)?

Kom langs en laat jezelf betoveren!

5.000 m² outdoor showtuin

In onze showtuin loop je rond en zie je de verschillende speeltorens en trampolines opgesteld zoals ze in je eigen tuin zouden staan. Zo heb je meteen een beter idee van wat je kan verwachten.

Geen houtexpert? Je weet niet goed waar beginnen met zo veel verschillende trampolinemodellen? Onze verkopers begeleiden je graag bij het realiseren van je eigen speelparadijs.

Ook wie z'n tuin wil omtoveren in een oase van rust kan hier inspiratie opdoen. Denk maar aan een hangmat of een loungestoel of tuinserres en moestuinbakken voor de groene vingers.

Op zoek naar nog wat praktische informatie over onze showroom?

Bekijk onze openingsuren, onze adresgegevens en de routebeschrijving.