Bekijk onze
producten

Leveringen en afhalingen gaan gewoon door onder strikte Corona maatregelen

Afhaalcenter & webshop open

Wij zijn elke dag open van 10u tot 17u, zondag gesloten
Ontdek welke maatregelen we treffen voor uw en onze gezondheid

Bekijk onze corona maatregelen

Leveringen en afhalingen gaan gewoon door onder strikte Corona maatregelen

Maatregelen corona

Snelle levering

Producten zelf afhalen

Zondag gesloten

Maatregelen door coronavirus (update 18-03-2020)

Beste klant,

Het Coronavirus (COVID-19) heeft zich ondertussen verspreid in ons land, hierdoor zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te treffen om de verspreiding van het virus te beperken.

De leveringen en afhalingen zullen gewoon doorgaan, uiteraard met de nodige respect voor SOCIAL DISTANCING. Hiervoor hebben wij de nodige maatregelen getroffen zoals u hieronder in detail kan lezen:

Afhalingen

Het is mogelijk om uw bestellingen bij ons af te halen, maar dit ook weer onder bepaalde voorwaarden. Zo vragen wij u op voorhand de gewenste artikelen online te reserveren en te betalen, WIJ AANVAARDEN GEEN CASH GELD.

Wij vragen u zeker een bewijs van je bestelling mee te nemen, ten eerste zodat u op weg naar hier kan aantonen dat u een nuttige verplaatsing maakt ( om je kinderen bezig te houden in de tuin in deze lastige periode, want buitenspelen in de zon geeft energie en een goede bescherming ) en ten tweede zodat wij op basis van uw bestelnummer dadelijk de juiste bestelling kunnen nemen, en toch de SOCIAL DISTANCING kunnen behouden voor u en onze werknemers. Veiligheid primeert in deze tijden.

Voor de afhalingen zullen wij werken met tijdsloten waartussen u uw bestelling kan komen afhalen. Wij zullen met u contact opnemen ( telefonisch / mail ) om samen een voor u zo ideaal mogelijk tijdslot te bepalen. Wij laten echter maar 1 klant toe op ons buitenterrein en vragen bij het eventueel wachten de SOCIAL DISTANCING regels te bewaren op de openbare weg.

Leveringen

Onze leveringen zullen gewoon doorgaan, uiteraard met strenge richtlijnen in verband met de SOCIAL DISTANCING, zowel voor uw als onze medewerkers hun veiligheid te garanderen. Wij vragen u hier ook om de bestelling en betaling online te doen, onze chauffeurs worden goed gebriefd en zullen GEEN CASH GELD ontvangen.

Om veiligheidsreden zullen de chauffeurs enkel aan de voordeur leveren met behoud van de SOCIAL DISTANCING regels en zullen geen (af)gesloten gedeelte betreden, niet in huis, maar ook niet in de tuin. Hopelijk heeft u begrip voor deze situatie.

Showroom

Onze showroom zal gesloten zijn volgens de opgelegde regels en niet toegankelijk voor publiek. Alle deuren en poorten zullen gesloten zijn voor publiek bezoek, echter vragen wij u uitdrukkelijk geen open poorten binnen te stappen op eigen initiatief. Wij zullen erop toezien dat alles gesloten blijft, maar wij hebben ook een business te runnen, waardoor het kan gebeuren dat een deur of poort open staat, ook hiervoor vragen wij begrip.

Bij twijfel kan u ons contacteren op het telefoonnummer: 0032 475 89 06 39 .

Openingsuren

Maatregelen showroom door coronavirus