Bekijk onze
producten

Onze showroom is opnieuw open, lees zeker eerst onze Corona maatregelen alvorens u ons komt bezoeken.

Showroom opnieuw open

Ma. - Za.: 10u tot 17u, zon- en feestdagen 10u tot 15u
Ontdek welke maatregelen we treffen voor uw en onze gezondheid

Bekijk onze corona maatregelen

Onze showroom is opnieuw open, lees zeker eerst onze Corona maatregelen alvorens u ons komt bezoeken.

Maatregelen corona

Voorraad status

Snelle levering

Producten zelf afhalen

Bekijk alle Health Mate producten

Health Mate®

Logo Health Mate

Health Mate bestaat al meer dan 40 jaar. De beste kwaliteit, de beste service, de laatste nieuwe technologieën: daar staan ze garant voor.

Waar doen ze het voor?

Health Mate The Original infrared sauna sincs 1979
  • Chronisch zieken - er zijn er één miljoen in België! - gebruiken de Health Mate infraroodsauna's om de pijn te verzachten. Een infraroodsauna geneest niets, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.
  • Sporters kruipen erin voor of na hun training om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren.
  • Maar evengoed mensen die graag genieten van warmte, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen willen verbranden, halen een Health Mate infraroodsauna in huis.

Voor al die tevreden klanten die elke dag aan den lijve ondervinden hoeveel deugd een Health Mate infraroodsauna doet, daar doen ze het voor. Health Mate klanten blijven trouw aan hun sauna, ook vele jaren na hun aankoop. Je vindt geen Health Mate infraroodsauna op de tweedehandsmarkt.

Hebben is (ervan) houden, zoveel is duidelijk.

Meer over Health Mate

Health Mate infraroodcabine

Al meer dan 40 jaar is Health Mate een begrip in de infraroodsector. In 1979 produceerde dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf de eerste Health Mate infraroodsauna. Het bedrijf is inmiddels de absolute nummer één van de infraroodsaunafabrikanten en is daarom al sinds 1979 de referentie in de sector.

De missie van Health Mate? Streven naar 100% klantentevredenheid door kwaliteit, innovatie, service en superieur vakmanschap.

Health Mate is altijd trendsetter en koploper geweest. Het bedrijf pakt steeds uit met de laatste nieuwe technologie en de beste kwaliteit. Elke cabine wordt gebouwd met de beste componenten die te krijgen zijn.

Anno 2020

Health Mate is actief in Azië, Europa, Canada en de Verenigde Staten en stelt wereldwijd meer dan 800 mensen tewerk.

Health Mate: de beste keuze

Om je een beter idee te geven waarom Health Mate de beste keuze is voor infraroodsauna's, bieden wij je hieronder enkele krachtige bewijzen van.

Health Mate Meer dan 35 jaar ervaring Health Mate Levenslange garantie Health Mate De nummer 1 in de Benelux Health Mate 1e keus Rode Canadese Ceder

Doorblader onderstaande gids - Health Mate: de beste keuze - en word nog meer overtuigd van het sterke merk dat Health Mate is.

Producten van Health Mate kopen?

Bekijk de productcataloog van Health Mate

Contactgegevens

  • Health Mate Saunas
  • 6655 Knott Avenue
  • Buena Park, CA, 90620
  • UNITED STATESUnited States
Health Mate