Showroom elke dag open:

woensdag 1 mei 2019 (Dag van de Arbeid 10u-15u)

Weekendshopping

Nu zaterdag 27/04, zondag 28/04 & woensdag 1/05

Scava Team

Kenneth De Pooter

Personal Trainer

Al jaren combineert Kenneth personal training met advies en ondersteuning bij voedingssupplementen. In die tijd kreeg hij al heel wat bekende mensen over de vloer. Sinds kort legt hij z’n focus op het installeren van een nieuwe lijn in de Nutrigenomica in België. Wat dat is legt hij je graag in mensentaal uit tijdens één van onze workshops.

Bekijk het coach profiel van Kenneth

Olivier Van den Eynden

Personal Trainer & Sales

Met een lerarenopleiding L.O. op zak geeft Olivier groepslessen bij het bekende Les Mills en kun je hem ook als Head Personal Trainer terugvinden in Basic-Fit Herentals. Onder de kantooruren fleurt hij onze toonzaal op met demonstraties en workshops en staat hij je graag bij met persoonlijk advies voor het juiste toestel.

Bekijk het coach profiel van Olivier

Tim Veremans

Personal Trainer & Sales

Als z’n referenties niet genoeg voor zich spreken, bewijst Tim zijn sportief kunnen wel eventjes door de Race Across America uit te rijden en een wereldrecord 48 uren non stop spinning neer te zetten. Als hij niet in z’n eigen fitness center in Westerlo staat, vind je Tim terug in onze toonzaal om je door workshops te loodsen en je te begeleiden bij de aankoop van jouw ideale toestel.

Bekijk het coach profiel van Tim