Openingsuren

Over Scava

Scava logo

Scava werkt voornamelijk digitaal. Via onze gespecialiseerde websites kan je je informeren over ons aanbod in het kwaliteitsvolle binnen- en buitenspeelgoed voor kinderen en in de segmenten patio en vrije tijd voor volwassenen.

Veel van deze producten zijn geschikt voor jong én oud, net zoals de vele sportartikelen uit ons gamma. Voor de nodige training én rust hebben nog een uitgebreid aanbod in fitness en wellness.

Op onze websites vind je ook allerlei extra informatie over de producten uit ons gamma.

Via onze websites kan je onmiddellijk alle producten bestellen en daarbij een datum kiezen waarop wij langskomen met je producten.

Naast deze online activiteiten hebben wij ook een experience-center in Grobbendonk: een indoor showroom van 1.200 m², een outdoor showtuin van 3.000 m² en een fitness en wellness showroom van 500 m², waar je onze belangrijkste en nieuwste producten kan komen bekijken, voelen, proeven en uitproberen... Onze medewerkers beantwoorden al je vragen en helpen je graag verder om een juiste keuze te maken op jouw maat. Ook in ons experience-center kan je al onze producten bestellen bij onze medewerkers.

Ons productgamma in 5 afdelingen

In samenwerking met:

Experience-center

Professionals

Scava heeft ook producten voor de openbare sector: