Weekendshopping

Nu zaterdag 23/03 & zondag 24/03

Durf jij onze Donderdag Duels aangaan?

03-01-2019 | Geplaatst in: Scava

We kennen het allemaal. Het nieuwe jaar is gestart en we hebben onszelf een aantal ambitieuze goede voornemens gegeven, maar we kunnen ze niet volhouden. Vooral met sporten is dat ieder jaar hetzelfde. We willen wel een paar overbodige kilo’s kwijtraken, we willen wel meer sporten en aan onze conditie, maar we raken altijd gedemotiveerd.

Ieder jaar geven we dat sporten dan ook al snel weer op. Maar dit jaar moet dat gedaan zijn. Bij Scava gaan we je alvast aanmoedigen om vol te houden en dat doen we in de vorm van elke week een nieuwe fitness challenge.

Onze Airbike fitness challenge in volle uitvoering

Jonathan en Olivier strijden op de Airbikes

Donderdag Duels

Elke week gaan onze verkopers de uitdaging aan en strijden ze tegen elkaar in een fysieke fitness challenge. Elke donderdag krijg jij het resultaat te zien op onze Facebook pagina en op onze website.

Je zal ons sales team zien zweten, hijgen en puffen. Je zal ze zien bloed, zweet en tranen geven om toch maar niet van elkaar te verliezen. En dit allemaal om jou aan te moedigen ook te volharden in je workout.

Een fitness challenge voor jou

Omdat aanmoedigingen pas echt werken wanneer je jezelf moet bewijzen, hangen we aan onze Donderdag Duels ook graag een fitness challenge voor jou. Elke week, op het einde van de Donderdag Duel video, vind je een kleine uitdaging voor jou om uit te voeren.

De bedoeling is uiteraard dat je deze uitdaging aan gaat en daarvan een bewijs naar ons stuurt. Dan zijn we pas allemaal echt zeker dat jouw goede voornemens voor de zomer zullen uitkomen!

Laatste nieuws

MyFitnessPal, een gratis en goede app om je workout bij te houden?

28-01-2019 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Een rekensom…. Minder calorieën innemen dan verbruiken en je valt af, … toch simpel? Het is toch niet te veel gevraagd om na elke maaltijd of tussendoortje te noteren hoeveel calorieën het zijn en op te zoeken uit welke macronutriënten (vetten, koolhydraten...

Batibouwvoordelen op onze Health Mate infraroodcabines

21-01-2019 | Geplaatst in: Scava Lees meer
De selectie Health Mate cabines in onze showroom Koud? Met een Health Mate infraroodcabine heb je altijd een beetje zomer in huis, ook tijdens de koude wintermaanden. Bovendien is ‘t ook nog eens goed voor je gezondheid! De gepatenteerde infraroodstraling van de Health Mate Tecoloy-stralers verzachten spier- en gewrichtspijn, verbeteren je bloeddoorstroming en houden je huid fris en jong...

Met de grove borstel door onze showtuin! [Showtuin uitverkoop]

18-01-2019 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat wij plaats maken voor vernieuwingen in onze outdoor showtuin. Maarrrrrrrrr... dat betekent ook dat dit een uitgelezen kans is voor jou om prachtige speeltoestellen te kopen voor een prikje! Nagenoeg al onze demotoestellen staan te koop aan mooie prijzen...

Goede voornemens en hoe je die motivatie behoudt

09-01-2019 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Nieuw jaar, nieuwe ik. Elke eerste januari is het opnieuw een vaste waarde. Elk jaar opnieuw geven we onszelf een hele waslijst aan fitness- en gezondheidsdoelen. De motivatie om te gaan sporten is vaak echter snel van korte adem...