Bezoek onze
showroom

Gratis
workshops

Snelle
levering

Producten
zelf afhalen

Veilig
betalen

Weekendshopping

Nu zaterdag 15/12 & zondag 16/12

Kom eens uit je kot!

13-04-2016 | Geplaatst in: Scava
Leg je tablet aan de kant, zet je Playstation of je computer uit en maak dat je buiten bent! Vandaag, woensdag 13 april, is buitenspeeldag. Een initiatief dat we bij Scava alleen maar kunnen aanmoedigen.

Buitenspeeldag betekent: geen huiswerk! Alle kinderzenders zoals VTMKZOOM, Ketnet en Nickelodeon gaan vandaag op zwart, én het is aangenaam weer buiten. Geen enkel excuus dus om binnen te blijven.


Buitenspeeldag bij ScavaTrek je speelkledij aan en ga schommelen in de tuin en in de zandbak spelen! Of ga eens op ontdekking en ga lekker in de Kempense bossen ravotten en kampen bouwen.

Toch nog verveeld? Verschillende steden en gemeenten in de buurt organiseren allerlei activiteiten om je de hele dag rot te amuseren. Zo kan je in Herentals een circusinitiatie volgen door circusschool Locorotondo, of aan een proeftraining deelnemen bij de atletiekclub. Of wat dacht je van een gladiatorenspel, een gek fietsenparcours, springkastelen, speleoboxen en tientallen andere activiteiten?


BuitenspeeldagOok in Lille, Olen, Lier en Turnhout valt nog de hele namiddag van alles te beleven. Neem eens kijkje op buitenspeeldag.be en ontdek wat er in jouw buurt allemaal georganiseerd wordt.

Kriebelt het al? Bij ons wel!

Veel plezier!

Laatste nieuws

Finnlo Inspire FT2 Workshop

07-12-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
De Finnlo Inspire FT2 is het paradepaardje onder de home gyms en is een droom voor veel beginnende en gevorderde krachtsporters. De Inspire FT2 Homegym is zowel een Functional Trainer als Smith Machine ineen...

Iedereen fit: Scava lanceert fitness workshops!

06-12-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Hé jij daar! Ja, jij! Dringend tijd om iets aan je gezondheid te doen! Ben je al bezig? Het kan nog beter, trust us. Bij Scava geven we om onze klanten. We verkopen je niet zomaar een toestel. Nee, we willen je begeleiden zowel voor als na je aankoop zodat je het meeste uit je splinternieuwe fitnessapparaat haalt en je op een correcte manier kunt gaan trainen en je gemotiveerd blijft om er een permanente fitte en gezonde levensstijl op na te houden...

Scava steunt jong voetbaltalent

06-11-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Liefst tien nieuwe Calzio voetbaldoelen staan voortaan te blinken op de voetbalpleinen van VC Herentals. De club organiseerde afgelopen zomer het eerste WK voor jeugdploegen. De opbrengst van het toernooi werd geïnvesteerd in de aankoop van nieuwe voetbaldoelen...

Scava.be krijgt een make-over!

25-10-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Surprise! Onze webdesigner Steven werkte zich wekenlang in het zweet. Het resultaat? Deze prachtige nieuwe Scava-website! www.scava.be Wat vind jij ervan? p.s.: We ❤️ u Steven!