Openingsuren

Kom eens uit je kot!

13-04-2016   |   Geplaatst in: Scava
Leg je tablet aan de kant, zet je Playstation of je computer uit en maak dat je buiten bent! Vandaag, woensdag 13 april, is buitenspeeldag. Een initiatief dat we bij Scava alleen maar kunnen aanmoedigen.

Buitenspeeldag betekent: geen huiswerk! Alle kinderzenders zoals VTMKZOOM, Ketnet en Nickelodeon gaan vandaag op zwart, én het is aangenaam weer buiten. Geen enkel excuus dus om binnen te blijven.


Buitenspeeldag bij ScavaTrek je speelkledij aan en ga schommelen in de tuin en in de zandbak spelen! Of ga eens op ontdekking en ga lekker in de Kempense bossen ravotten en kampen bouwen.

Toch nog verveeld? Verschillende steden en gemeenten in de buurt organiseren allerlei activiteiten om je de hele dag rot te amuseren. Zo kan je in Herentals een circusinitiatie volgen door circusschool Locorotondo, of aan een proeftraining deelnemen bij de atletiekclub. Of wat dacht je van een gladiatorenspel, een gek fietsenparcours, springkastelen, speleoboxen en tientallen andere activiteiten?


BuitenspeeldagOok in Lille, Olen, Lier en Turnhout valt nog de hele namiddag van alles te beleven. Neem eens kijkje op buitenspeeldag.be en ontdek wat er in jouw buurt allemaal georganiseerd wordt.

Kriebelt het al? Bij ons wel!

Veel plezier!

Alle nieuwsberichten bekijken

In samenwerking met:

Experience-center

Professionals

Scava heeft ook producten voor de openbare sector: