Bezoek onze
showroom

Gratis
workshops

Snelle
levering

Producten
zelf afhalen

Veilig
betalen

Weekendshopping

Nu samedi 15/12 & dimanche 16/12

Scava Team

David Danis

Personal Trainer & Sales

Als hoofd aan- en verkoop voor de fitnessafdeling kent David z’n producten als geen ander. Doe daar een Health Coach diploma en een NASM PT-certificaat bij en je hebt de ideale mix om een fitness-guru te zijn. Bij WordFit begeleidt David dagelijks mensen op vlak van sport en voeding en die kennis deelt hij graag met je in onze showroom!

Bekijk het coach profiel van David

Olivier Van den Eynden

Personal Trainer & Sales

Met een lerarenopleiding L.O. op zak geeft Olivier groepslessen bij het bekende Les Mills en kun je hem ook als Head Personal Trainer terugvinden in Basic-Fit Herentals. Onder de kantooruren fleurt hij onze toonzaal op met demonstraties en workshops en staat hij je graag bij met persoonlijk advies voor het juiste toestel.

Bekijk het coach profiel van Olivier

Tim Veremans

Personal Trainer & Sales

Als z’n referenties niet genoeg voor zich spreken, bewijst Tim zijn sportief kunnen wel eventjes door de Race Across America uit te rijden en een wereldrecord 48 uren non stop spinning neer te zetten. Als hij niet in z’n eigen fitness center in Westerlo staat, vind je Tim terug in onze toonzaal om je door workshops te loodsen en je te begeleiden bij de aankoop van jouw ideale toestel.

Bekijk het coach profiel van Tim