Weekendshopping

Nu Saturday 23/02 & Sunday 24/02

We're sorry, this page is not available in your language.
The text below is in Dutch.

About Us

Scava werkt voornamelijk digitaal. Via onze gespecialiseerde websites kan je je informeren over ons aanbod in het kwaliteitsvolle binnen- en buitenspeelgoed voor kinderen en in de segmenten patio en vrije tijd voor volwassenen.

Veel van deze producten zijn geschikt voor jong én oud, net zoals de vele sportartikelen uit ons gamma. Voor de nodige training én rust hebben nog een uitgebreid aanbod in fitness en wellness.

Op onze websites vind je ook allerlei extra informatie over de producten uit ons gamma.

Via onze websites kan je onmiddellijk alle producten bestellen en daarbij een datum kiezen waarop wij langskomen met je producten.

Naast deze online activiteiten hebben wij ook een showroom in Grobbendonk: een indoor showroom van 1.000 m², een outdoor showtuin van 5.000 m² en een fitness en wellness showroom van 1.500 m², waar je onze belangrijkste en nieuwste producten kan komen bekijken, voelen, proeven en uitproberen...

Onze medewerkers beantwoorden al je vragen en helpen je graag verder om een juiste keuze te maken op jouw maat. Ook in onze showroom kan je al onze producten bestellen bij onze medewerkers.

Discover our departments

Fitness & Health

Van een hometrainer tot een complete home gym. Onder Fitness & Health vind je alles om aan het lichaam van je dromen te werken. Onze infraroodsauna’s zuiveren je lichaam verder van alle kwaaltjes terwijl jij geniet van de aangename warmte. Even lekker relaxen mag ook, toch?

Na elke inspanning verdien je de nodige ontspanning.

Bekijk de afdeling Fitness & Health

Sport & Games

Een voetbaldoel in je tuin of een voetbaltafel op kantoor? Voor sportief entertainment - zowel indoor als outdoor - ben je bij Sports & Games aan het juiste adres. Laat je beste backhand zien bij een potje tafeltennis of scoor een schot in de roos bij een spelletje darts.

Laat zien wie de sportiefste is!

Bekijk de afdeling Sport & Games

Kids & Toys

Voor speelgoed groot en klein moet je bij onze Kids & Toys zijn! Of je kids nu graag schommelen op hun speeltoestel, lekker buiten springen op de trampoline of graag hun fantasie de vrije loop laten met poppenhuizen en kinderkeukens.

Tover een glimlach op het gezicht van elk kind.

Bekijk de afdeling Kids & Toys

Lounge & Garden

Kriebelen je groene vingers? Wil je even lekker tot rust komen in de gezelligheid van je tuin? Lounge & Garden heeft alles om van jouw (moes)tuin een oase van rust te maken. Ook je trouwe viervoeter en andere huisdieren hebben hier hun plek.

Maak van je tuin een echte thuis.

Bekijk de afdeling Lounge & Garden

About Us